Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā
Foto: LVF

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.

No 13. līdz 16. jūnijam - Majoru pludmalē norisināsies gaidītākais Jūrmalas sporta notikums. Četru dienu laikā varēs vērot 76 pludmales volejbola spēles, kur sacentīsies 12 valstu pārstāvji - gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Nāciju kauss ir īpašs atšķirīgā spēļu formāta dēļ - savā starpā sacenšas valsts pret valsti, kur katra valsts startēs ar divām komandām un, lai palielinātu intrigu, pēc divu spēļu cīņām starp divām valstīm, pie vienāda rezultāta ir jāspēlē izšķirošais zelta sets.. Šim turnīram ir augstas likmes, jo gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē turnīra uzvarētājvalsts izcīnīs kvotu dalībai Parīzes olimpiskajām spēlēm.

Latvijā pludmales volejbols ir cieņā un jau kopš 2008. gada Latvija šajā sporta veidā tiek pārstāvēta arī olimpiskajās spēlēs. Šis turnīrs ir iespēja pacīnīties par vēl vienas sieviešu un vienas vīriešu komandas kvotu dalībai Parīzē, jo labākais pāris sieviešu konkurencē Tīna Graudiņa/ Anastasija Samoilova uz doto brīdi pēc olimpiskā reitinga ir jau iekļuvušas olimpisko spēļu dalībnieku sarakstā (olimpiskais reitings noslēgsies 9. jūnijā). Latvijas pludmales volejbola izlases kandidātiem būs jāizspēlē trīs kārtu atlases sacensību turnīri, kuri noslēgsies tikai 26. maijā, kad arī būs zināms, kuras komandas tiks pārstāvētas Nāciju kauss 2024 turnīrā.

Biļetes ir iespējams iegādāties trīs dažādās kategorijās – dienas biļetes, nedēļas nogales biļetes un turnīra biļetes. Iegādājoties biļeti A, B, C sektorā, būs iespēja apmeklēt visus laukumus. Bērni līdz 6 (ieskaitot) gadiem varēs apmeklēt pasākumu bez maksas kopā ar vecākiem, ja tie neaizņem atsevišķu sēdvietu. Jūrmalnieka kartes īpašniekiem tiek piemērota 20 % atlaide un Jūrmalnieka karte būs jāuzrāda pie ieejas kopā ar biļeti. Bērniem līdz 13 gadiem biļešu cenai tiek piemērota 30 % atlaide (pie ieejas būs jāuzrāda dokumentu, kas apliecina bērnu vecumu). Apmeklētājam ar ratiņkrēslu un pavadoni biļetei ir piemērota atsevišķa biļešu grupa, kas atbilst A, B, C sektora cenai ar 30% atlaidi. Pensionāriem 30% atlaide (pie ieejas būs jāuzrāda pensionāra apliecība). Ar ģimenes karti pieejama 30% atlaide biļešu grupām, kurām jau nav piemērota atlaide (pie ieejas būs jāuzrāda ģimenes karte). Komfortablākai pasākuma vērošanai, iespējams iegādāties arī VIP biļetes. Biļetes var iegādāties ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija